Sweets to Infinity Infinisweet-kft. hello keto health market termékek

Kik vagyunk?

Egyszer volt, hol nem volt...

Indulhatna így is a történetünk, mert minden mese így kezdődik, és a mesék főszereplői rengeteg kalandot élnek át, mire beteljesítik a küldetésüket. 

A mi mesénk főszereplője egy nő és egy férfi. Egy olyan élelmiszeripai fejlesztőmérnök nő, aki nem csak tanulta, hanem személyes érintettségéből kifolyólag meg is tapasztalta, milyen kihívásokkal küzd az, aki egyéni igényeinek megfelelő édességet keres, így legfőbb célja az, hogy minden allergéntől és cukortól mentes, egészséges, kiváló minőségű és finom édességeket alkosson. A másik főszereplő egy olyan férfi, aki hidat képez az innovatív fejlesztések, és az igények között, mert nem ismer lehetetlent, hogy ezeket az édességeket eljuttassa azokhoz az emberekhez, akiknek egy falatnyi kompromisszumok nélküli boldogságot csempészhet az életébe.

Küldetésünk

Sweets to Infinity

Sweets to Infinity, ami számunkra a szakmai alapokon nyugvó határtalan fejlesztési lehetőségeket jelenti azért, hogy te végtelen szabadsággal és bizalommal fogyaszthasd a termékeinket. Mi tényleg azt adjuk, amire igény van, ami hiányzik. Hiszünk abban, hogy az egészséges testi állapotot tiszta, jó minőségű, allergénmentes ételek fogyasztásával lehet elérni, és ez ad folyamatos inspirációt a fejlesztésekhez. Egyik erősségünk, hogy az ötleteket azonnal tervek, majd a megvalósítás követi. A termékeink útját végig követjük az alapanyagok beszerzésétől, a gyártáson át egészen a fogyasztóig. Nekünk fontos, hogy akik a mi termékeinket fogyasztják, mindig a legjobb minőséget, és a legfinomabb ízeket kapják, mert számunkra az egészség nem játék.

Büszkék vagyunk arra, hogy édességeink már nem csak Magyarországon, hanem Európa több országában is felkeltették az egészséges nassolnivalót keresők érdeklődését. A saját termékeink gyártásán túl örömmel teszünk eleget egyedi termékfejlesztési felkéréseknek, így az is lehet, hogy találkoztál már úgy az általunk fejlesztett termékekkel, hogy azok más márkáját erősítették. A nagy volumenű igények kiszolgálását a mögöttünk álló nagy kapacitású gyártóüzem teszi lehetővé. 

0%

Sweets to Infinty

0%

elhivatottság

0%

szakmai hozzáértés

0%

bizalom

Nem ismerünk lehetetlent

Velünk dolgoznál?

arrows

Szeretnél a viszonteladónk lenni?

Szeretnél a viszonteladónk lenni?

Írj nekünk!

Megálmodtál egy terméket? Megvalósítjuk!

Megálmodtál egy terméket?Megvalósítjuk!

Írj nekünk!

Saját márkát szeretnél? Megcsináljuk!

Saját márkát szeretnél?Megcsináljuk!

Írj nekünk!

Legfőbb célunk

Bárhol, bármikor...

Akármilyen formában is találkozzunk, mindig tudd, hogy a célunk az, hogy a termékeink számodra a tiszta, allergénmentes, kompromisszumok nélkül fogyasztható édességeket jelentsék. Hogy miből nyerjük az inspirációt és az erőt minden nap? Mert ez egy szerelem a hivatásunk iránt, a termékeink iránt és egymás iránt.

Itt a vége, fuss el véle …

Legfőbb célunk

Bárhol, bármikor...

Akármilyen formában is találkozzunk, mindig tudd, hogy a célunk az, hogy a termékeink számodra a tiszta, allergénmentes, kompromisszumok nélkül fogyasztható édességeket jelentsék.

Hogy miből nyerjük az inspirációt és az erőt minden nap? Mert ez egy szerelem a hivatásunk iránt, a termékeink iránt és egymás iránt.

Itt a vége, fuss el véle …

Hol keresd a termékeinket?

Ahol megtalálsz minket
Infinisweet Kft. - Müller Partner logó
Kifli.hu partner logó - Infinisweet Kft.
emag logo
Eco family logo
Herbaház logo
bio barat logo
Bijo bolt logo
Diszkont diéta logo
mediline logo sötét
Peleocentrum logo
Coop szuper logó - Infinisweet Partner
Net Bio Bolt logó - Infinisweet Partner
Coop Online logo 200px

Vélemények termékeinkről

Rólunk mondták
Hello Keto csokik
Hello Keto - Protein
"Amikor megláttam a Hello Keto proteines csokiját és elolvastam az összetevők listáját, rögtön izgalmasnak találtam. Szuper finomak, egészségesek és teljesen hozzák azt, amit én egy ilyen terméktől elvárok. Miután megeszem nem vagyok éhes 2-3 órán keresztül, van energiám a munkára, a sportra és végre nem puffadok. Mindenkinek nagyon ajánlom. "
K.Gy.
Ügyvezető
Health Market TwoRoo az egészséges turórudi alternatíva
Health Market - TwoRoo
"Gyerekkoromban ettem utoljára túró rudit, mert sajnos később kiderült, hogy gluténra, tejre érzékeny vagyok. Nem gondoltam, hogy újra ehetek ilyen finomat! Nekem teljesen hozza a régi, eredeti feeling-et és a csoki sokkal finomabb is, mint amire régről emlékszem! Köszönöm Health Market!"
K.Z.
Pénztáros
Health Market Elektro Max italpor
Health Market - Elektro Max
"Egy barátom mondta, hogy igyak elektrolitot és elmúlik a fejfájásom. Én egy kicsit bolondnak néztem, hisz kb 20 éve próbálkozom mindenfélével, de semmi sem vált be igazán. A sok unszolás hatására beadtam a derekamat és kipróbáltam. Nem hittem el! Megittam egy tasak tartalmát fél liter vízben feloldva és 10 percen belül teljesen elmúlt a fejfájásom! Minden sorstársamnak nagyon ajánlom! Nekem a csodaszer kategória, köszönöm."
T. K.
Programozó
Hello Keto Ella csokik
Hello Keto - Ella
"Nem ettem még ennyire jól energetizáló szeletet, amivel ennyire jól menne a futás. Munka után eszek egy Hello Keto Hazelnotella csokit, nekem ő a kedvenc, és simán megy a 10 km futás. Eddig sokszor kényszeredetten, enerváltan kezdtem neki a kocogásnak, most ez simán megy. Köszönöm és további sok sikert a csapatnak! :)"
H. Gy.
Amatőr maratonfutó
Health Market Delight allergén és minden mentes csokoládék
Health Market - Delight
"Vegán sportoló vagyok. A legtöbb vegán csoki és édesség sajnos cukros volt, ezért ezeket nem fogyasztottam. Amikor megjelentek a Delight csokik, amelyek végre cukor rizs és szójamentesek is voltak, rögtön mindet végig is kóstóltam, Persze nem egyszerre! 🙂 Nekem a fehér ribizlis a kedvencem. Végre nekem sem kell lemondanom a nassolásról még verseny időszakban sem."
Z. I.
Fitness edző, Triatlonista
Health Market Good 4 You csoki
Health Market - Good 4 You
"Mindkét gyermekem cöliákiás és cukrot én és a férjem sem eszünk. Nagyon nehéz volt olyan csokit találnom, amelyik az egész családnak ízlett volna. A Good4You nekünk betalált! Mindegyikünknek másik íz a kedvence, de ezek a csokik nálunk a családi favoritok. Nálam mindig van egy pár a táskában.:) Köszönjük Health Market!"
J. K.
Orvosi asszisztens